Pišite nam Aleksandra 2020-03-27T08:38:32+00:00

Imate vprašanje? Pišite nam.

Vsebino spletne strani smo oblikovali z namenom, da se obiskovalci lahko čimbolj informirajo o področju in načinu našega dela. Zato je naša avtorska vsebina obsežna in nazorna.

Če kljub temu ostajajo odprta vprašanja v zvezi z našim delom, z vključitvijo v terapevtski proces, s pripravo in izvedbo predavanj ali superterapijic, a potrebnih informacij ne najdete na spletni strani, nam pišite.  Ob tem lahko uporabite spodnji obrazec ali nam pišete neposredno na elektronski naslov info@psihologijazascititiotroka.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


OPOMBA: Na sporočila, v katerih se povprašuje o podatkih, ki so javno dostopni na naši spletni strani, ne odgovarjamo. Naš poštni naslov prav tako ni odprt za podajanje nasvetov, saj zaradi kompleksnosti problematičnih situacij in nepoznavanja vaše življenjske situacije, ne želimo posredovati v pisnem stiku. Naš poštni predal je primarno namenjen osebam, ki so iz različnih virov seznanjene z našim delom, in so se odločile za našo pomoč, a imajo pred prvim obiskom dodatna vprašanja, odgovori nanje pa niso razvidni na spletni strani.