Pišite nam Aleksandra 2023-12-03T11:07:27+00:00

Imate vprašanje? Pišite nam.

Vsebino spletne strani smo oblikovali z namenom, da se obiskovalci lahko čimbolj informirajo o področju in načinu našega dela. Zato je naša avtorska vsebina obsežna in nazorna.

Če kljub temu ostajajo odprta vprašanja v zvezi z našim delom, z vključitvijo v terapevtski proces, s pripravo in izvedbo predavanj, superterapijic ali Razredne preizkušnje, a potrebnih informacij ne najdete na spletni strani, nam pišite.  Ob tem lahko uporabite spodnji obrazec ali nam pišete neposredno na elektronski naslov info@psihologijazascititiotroka.si. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


OPOMBA: Na sporočila, v katerih se povprašuje o podatkih, ki so javno dostopni na naši spletni strani, ne odgovarjamo. Naš poštni naslov prav tako ni odprt za podajanje nasvetov. Zaradi kompleksnosti problematičnih situacij in nepoznavanja vaše življenjske situacije, ne želimo posredovati v pisnem stiku. Naš poštni predal je primarno namenjen osebam, ki so iz različnih virov seznanjene z našim delom, in so se odločile za našo pomoč, a imajo pred prvim obiskom dodatna vprašanja, odgovori nanje pa niso razvidni na spletni strani.