Pravno obvestilo Aleksandra 2021-04-08T10:37:54+00:00

Pravno obvestilo spletnega mesta

AVTORSKE PRAVICE

Informacije in gradiva na spletnem naslovu https://psihologijazascititiotroka.si/ in njegovih podstraneh so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine pravnega subjekta Inštitut PSIHOLOGIJA ZAŠČITITI OTROKA za psihoterapijo, raziskovanje in izobraževanje. Avtorica besedil je Aleksandra Rožman.

PREPOVED UPORABE INFORMACIJ IN GRADIVA

Uporaba informacij in gradiva je namenjena le za osebno rabo. Za študijske potrebe pri ustvarjanju strokovnih in znanstvenih raziskovalnih del je potrebno pridobiti soglasje. Ob tem vsebine in označbe avtorskih pravic ni dovoljeno spreminjati. Gradivo je kako drugače nedovoljeno reproducirati. Uporaba informacij in gradiva v sredstvih javnega obveščanja je mogoča izključno v dogovoru z vodstvom inštituta. Besedila ni dovoljeno kopirati in uporabljati v medijskih prispevkih brez pisnega soglasja pravnega subjekta Inštitut PSIHOLOGIJA ZAŠČITITI OTROKA, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji mogoči meri, ki jo dovoljuje zakon.

UPORABA PIŠKOTKOV

Uporabljamo spletna orodja Google Analytics, Google AdWords in ostala Google orodja, ki uporabljajo piškotke. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste piškotke sprejeli ali zavrnili (več o varnosti podatkov in varovanju vaše zasebnosti si lahko preberete na: https://www.google.com/policies/privacy/). Z brskanjem po naših spletnih straneh se strinjate s splošnimi pogoji in dovoljujete, da uporabljamo piškotke z zgoraj navedemi pogoji.

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Ne sprejemamo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi nastala neposredno ali posredno zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in nedostopnosti teh spletnih strani.

ZAVEZUJEMO SE, DA BOMO VAROVALI OSEBNE PODATKE UPORABNIKOV

Podatki bodo obravnavani zaupno in uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani.

IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Za izdelavo spletne strani se zahvaljujemo TOUCHSTUDIO.